Kiegészítő szolgáltatások

Vásárlóink a lent felsorolt kiegészítő szolgáltatások közül választhatnak. A kiegészítő szolgáltatás, az áru kosárba helyezése után választható ki.

Meghosszabbított, 3 éves garancia
Az értékesített áruk magas színvonaláról és minőségéről meg vagyunk győződve; így vásárlóinknak felajánljuk a standard garancia meghosszabbítását 3 évre. Válassza ki ezt a szolgáltatást, amennyiben szeretné egyszerűen és gyorsan megoldani a lehetséges termékhibákat a standard garancia lejárta után is.
Meghosszabbított, 5 éves garancia
Az értékesített áruk magas színvonaláról és minőségéről meg vagyunk győződve; így vásárlóinknak felajánljuk a standard garancia meghosszabbítását 5 évre. Válassza ki ezt a szolgáltatást, amennyiben szeretné egyszerűen és gyorsan megoldani a lehetséges termékhibákat a standard garancia lejárta után is.
60 napos visszaküldési lehetőség
Amennyiben szeretné a vásárolt árut megnézni és kipróbálni, ill. ha előre vásárol ajándékot és szeretne élni a visszaküldés lehetőségével, válassza ki a meghosszabbított, 60 napos visszaküldési lehetőséget.
Reklamáció esetén csere új termékre
Annak ellenére, hogy minőségi árukat értékesítünk megbízható gyártóktól, a jótállási hibák nem mindig kiküszübölhetők. Ezért minden vásárlónknak felajánljuk fizetett szolgáltatásunkat, amely által jótállási hiba esetén az adott terméket újra cseréljük - gyorsan és a javításra várakozás nélkül.