Garancia és visszaküldés

Bármely nálunk vásárolt terméket 15 napig visszaküldhet. Az összes általunk értékesített termékre két év garancia érvényes.

Ez mit is jelent pontosan?
Minden nálunk vásárolt terméket otthon kicsomagolhat, standard módon használhat, és 15 napig kipróbálhat. Amennyiben az Ön által vásárolt termék nem megfelelő, az átvételtől számított 15 napon belül bármikor visszaküldheti. Ebben az esetben töröljük megrendelését, és visszaadjuk Önnek a teljes vételárat a szállítási és fizetési költséggel együtt. Amennyiben termékhiba jelenik meg a két éves jótállás alatt, a lehető legrövidebb időn belül megjavítjük a terméket vagy kicseréljük azt.

Hogyan tudom az árut visszaküldeni?
A terméket a legegyszerűbben a Tercio Asszisztens szolgáltatással tudja visszaküldeni vagy reklamálni. Itt meg tudja adni az összes szükséges adatot, és kiválasztani az átvevőhelyen történő átadást vagy a postázást a mi címünkre.

Mire kell még figyelnem?
Kérjük, hogy a 15 napos kipróbálási idő alatt a terméket védje a sérülésektől, úgy hogy az ne legyen sérült vagy teljesen károsodott jobban, mint a normális használat esetén történő sérülés. Visszaküldésnél ügyeljen arra, hogy a terméket annak összes alkatrészével együtt küldje vissza, amelyek az eredeti csomagolás részét képezték. A terméket az eredeti csomagolásban kérjük visszaküldeni.

Részletes információra van szüksége?
Amennyiben további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Örömmel szolgálunk további információval.