Szállítási módok

Vásárlóink többféle megbízható szállítási ill. fizetési módból választhatnak. Mindegyik szállítási módnál van lehetőség készpénzes utánvételre vagy fizetésre a személyes átvétel során. A szállítás folyamata online nyomonkövethető mindegyik szállítási módnál. A linket a szállítás nyomon követésére emailen küldjük a termék postázásának visszaigazolásával együtt. Néhány szállítási mód nem lesz elérhető, amennyiben az áru meghaladja a szállító partner által megszabott maximalis méretet ill. súlyt.

Átvétel az átvevőhelyen
ingyenes
Személyes átvétel a Csomagküldő átvevőhelyén. A személyes átvétel előnye, hogy kiválaszthatja azt az átvevőhelyet, amely a legjobban megfelel Önnek, és akkor veszi át a küldeményt, amikor az ideje engedi.
További információ a szállító oldalán.
Házhoz szállítás
ingyenes
A Magyar Posta futárszolgálattal történő kiszállítás kényelmes, amelynél az Ön által megadott címre viszi a csomagot a futár. Kiszállítás előtt a futár felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon.
További információ a szállító oldalán.
ingyenes
A DPD futárszolgálattal történő kiszállítás kényelmes, amelynél az Ön által megadott címre viszi a csomagot a futár. Kiszállítás előtt a futár felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon.
További információ a szállító oldalán.